Disclaimer

EIGENDOM WEBSITE

https://pubquiz-vragen.nl is eigendom van en wordt beheerd door Pubquiz-Vragen.nl.


INTELLECTUELE EIGENDOM

Alle content zoals teksten, video's, plaatjes en quizzen vallen onder het intellectuele eigendom van Pubquiz-vragen.nl en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen, gebruikt of nagemaakt.  


Linken naar of het overnemen van delen van content zijn alleen toegestaan onder vermelding van de link: https://pubquiz-vragen.nl  en onder vermelding van de bedrijfsnaam Pubquiz-vragen.nl


Pubquiz-Vragen.nl geeft geen verklaringen, garanties of garanties met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud op deze website, de aangeboden quizzen of sites gelinkt naar of van deze site.


GESPONSORDE INHOUD

De website kan in een enkel geval gesponsorde inhoud, betaalde invoegingen, gelieerde links of andere vormen van inkomsten bevatten. Die inhoud, advertentieruimte of post wordt duidelijk geïdentificeerd als betaalde of gesponsorde inhoud.


De meningen op deze website zijn puur die van de auteurs. Als we claimen of experts lijken te zijn op een bepaald onderwerp of product- of servicegebied, zullen we alleen producten of diensten onderschrijven waarvan wij denken dat ze op basis van onze expertise dergelijke goedkeuring waard zijn.


ABONNEMENT NIEUWSBRIEVEN

Abonnementen op nieuwsbrieven, reacties en nieuwe blogartikelen kunnen door de gebruiker ten alle tijde zelf aangepast, opgezegd of aangemaakt worden.

contact

Als u vragen heeft over dit beleid of uw omgang met onze website, neem dan hier contact met ons op: https://pubquiz-vragen.nl/contact

Pubquiz-Vragen.nl Hyacintenlaan 29, 2015BA Haarlem.

>